Ferie w mieście nie muszą być nudne! Fundacja Mariusza Wlazłego zaprasza dzieci w wieku 8-14 lat na "Półkolonie sportowo – językowe". Sześciodniowy turnus odbędzie się w hali Energia i Szkole Podstawowej nr 1 w Bełchatowie w dniach 11 - 15 i 17 lutego 2019 roku. Atrakcji nie brakuje!

- Postanowiliśmy zorganizować te półkolonie z myślą o dzieciach, które nie mogą wyjechać do zimowych kurortów i ferie spędzą w mieście. To dla nich świetna alternatywa na aktywny wypoczynek - mówi Mariusz Wlazły, który pomimo obowiązków sportowych z PGE Skrą Bełchatów, objął patronat nad tym wydarzeniem. - Oprócz zajęć siatkarskich i lekcji języka angielskiego, uczestnicy odbędą m.in. warsztaty kulinarne w restauracji Plac' 16 - informuje kapitan mistrzów Polski.

W planie turnusu są również zajęcia na basenie, wyjście do kina, zwiedzanie Gigantów Mocy oraz udział w meczu PGE Skry Bełchatów.

Siatkarskie zajęcia będą prowadzić wychowawca klasy sportowo-językowej pod patronatem Mariusza Wlazłego - Piotr Cyniak oraz trener młodego zespołu PGE Skry Bełchatów i mistrza Polski juniorów 2018 – Radosław Kolanek.

Najważniejsze informacje

Termin:
11 - 15 i 17 lutego 2019 roku.

Miejsce:
Hala Energia i Szkoła Podstawowa nr 1 w Bełchatowie, ul. Dąbrowskiego 11.

W planie turnusu m.in.: zajęcia sportowe (piłka siatkowa oraz basen), lekcje języka angielskiego, warsztaty kulinarne, wyjście do kina, zwiedzanie Gigantów Mocy, a także udział w meczu PGE Skry Bełchatów.

Program:
8:45 - zbiórka uczestników
9:00-15:00 - zajęcia sportowo-językowe
15:15-15:30 - odbiór dzieci przez rodziców
Zapewniamy obiady, które zaplanowano w restauracji Plac' 16.

Zapisy:
Warunkiem uczestnictwa w turnusie jest wysłanie na adres mailowy Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. zgłoszenia z następującymi danymi: Wiek, Szkoła, Imię i nazwisko dziecka, Imiona opiekunów prawnych/rodziców, Kontakt telefoniczny. Wysłanie zgłoszenia jest jednoznaczne z zapoznaniem się i akceptacją Regulaminu. Wysyłać zgłoszenia można do 31 stycznia 2019 roku. Osoby, które się zakwalifikują otrzymają maila potwierdzającego udział w półkoloniach, wraz z załączonymi oświadczeniami i danymi do przelewu.

Grupa „Mini Piłki Siatkowej” (8 – 11 lat) – trener Piotr Cyniak
Grupa „Młodzik” (12 – 14 lat) – trener Radosław Kolanek

Cena:

Cena półkolonii to 450 zł.

Osoby, które się zakwalifikują, otrzymają maila potwierdzającego udział w półkoloniach, wraz z załączonymi oświadczeniami i danymi do przelewu.

Liczba miejsc jest ograniczona. W przypadku wielu zgłoszeń istnieje możliwość utworzenia drugiej grupy turnusu w tym samym terminie.

Dla każdego uczestnika oprócz wymienionych atrakcji czekają także inne niespodzianki. Wkrótce przedstawimy szczegółowy plan, ale już teraz zachęcamy zainteresowanych do wysłania zgłoszenia.

Regulamin